Μπανιέρα ή χτιστή ντουζιέρα; Μάθε τα πάντα πριν επιλέξεις

mpaniera-h-xtisti-ntouziera

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το δίλημμα: Μπανιέρα ή χτιστή ντουζιέρα;

Το μπάνιο είναι από τους χώρους των σπιτιών με τις περισσότερες ανακαινίσεις. Για το λόγο αυτό, οι ιδέες ανανέωσής του είναι αμέτρητες. 

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σε καθοδηγήσουμε στο πως να κάνεις τη σωστή επιλογή στο μπάνιο σου, παρουσιάζοντας τη νέα τάση: Τη χτιστή ντουζιέρα.

Μπανιέρα ή ντουζιέρα;

Για να επιλέξεις το είδος που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψιν τη διαμόρφωση του χώρου σου, τις ανάγκες και συνήθειές σου και τον προϋπολογισμό σου.

Παραδείγματος χάριν, εάν περίπτωση που ο χώρος σε περιορίζει, τότε η ντουζιέρα είναι η καλύτερη επιλογή.

Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μπανιέρας ή ντουζιέρας, παίζουν οι προσωπικές μας ανάγκες. Για μια οικογένεια με παιδιά η μπανιέρα είναι η καλύτερη λύση, ενώ για πιο νεαρά άτομα η ντουζιέρα είναι προτιμότερη.

Αν ο προϋπολογισμός σου είναι πολύ συγκεκριμένος, τότε καλύτερη επιλογή για εσένα αποτελεί η ντουζιέρα, με μικρότερο κόστος κατασκευής.

Μια καλή ιδέα για να αναβαθμίσεις το μπάνιο σου, είναι η μετατροπή της μπανιέρας  σε ντουζιέρα

Η χτιστή ντουζιέρα είναι η νέα μόδα και αποτελεί το σημείο κατατεθέν για το χώρο του μπάνιου!

Μάθε τους 7 βασικούς λόγους που κάνουν τη χτιστή ντουζιέρα την καλύτερη επιλογή για το μπάνιο σου.

#Εξοικονόμηση χώρου

Η χτιστή ντουζιέρα αποτελεί την ιδανική λύση για όσους έχουν μικρό μπάνιο. Αν θες να εξοικονομήσεις χώρο και να δημιουργήσεις ένα άνετο και χαλαρό μπάνιο, τότε βρήκες ήδη αυτό που ψάχνεις!

#2 Οικονομική λύση 

Το κόστος κατασκευής μιας χτιστής ντουζιέρας διαμορφώνετε από τα υλικά που θα επιλέξεις. Σε γενικές γραμμές είναι μια αρκετά οικονομική πρόταση που εξυπηρετεί πολλά νοικοκυριά.

Επίσης, αξίζει να επενδύσεις σε μια τέτοια πρόταση, καθώς έχει διαχρονική αξία και σου επιτρέπει να διατηρείς το μπάνιο σου σε τάξη.

 #3 Εξοικονόμηση νερού 

Αν θες το σπίτι σου να έχει ένα περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τότε η συγκεκριμένη ντουζιέρα είναι η ιδανική λύση. Η κατασκευή της είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να γίνεται κατάχρηση στην κατανάλωση νερού.

#4 Σύγχρονη αισθητική

 Άλλαξε αισθητική στο μπάνιο σου και ξέφυγε από το κλασικό στιλ μπανιέρας. Η χτιστή ντουζιέρα θα ανανεώσει το χώρο σου και θα δημιουργήσει ένα ζεστό περιβάλλον που θα θυμίζει σπα!

Επίλεξε ανάμεσα σε mininal ή πιο κλασικές προτάσεις για να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου…

#5 Ποικιλία υλικών κατασκευής

Μπορείς να κατασκευάσεις την ντουζιέρα σου από ό,τι υλικό θες. Μια πρόταση είναι η φυσική πέτρα, η οποία κοστίζει αρκετά όμως αξίζει το αποτέλεσμα. 

Στη συνέχεια, έχουμε το μάρμαρο που με την υπέροχη αισθητική του θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας  στο μπάνιο σου. 

Μια πιο σύγχρονη πρόταση είναι το μωσαϊκό από γυαλί, το οποίο είναι πολύ όμορφο και πρακτικό, όπως και η ντουζιέρα με ​​πατητή τσιμεντοκονία

Τέλος, έχουμε την κλασική επιλογή με πλακάκια. Εδώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, με το χαμηλότερο κόστος.

#6 Λειτουργικότητα

Η χρηστική αξία της χτιστής ντουζιέρας είναι ευρέως διαδεδομένη. Μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείς χωρίς να δημιουργήσεις μεγάλη αναστάτωση.

 #7 Κρυμμένη αξία

Με τη χτιστή ντουζιέρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου όποτε εσύ το θελήσεις.

Με μια απλή κίνηση, βρίσκεσαι κατευθείαν στο εσωτερικό της, αφήνοντας απ’ έξω όλες τις σκέψεις που σε αγχώνουν αλλά και την πίεση της καθημερινότητας!

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και η ομάδα του Ergonpolis θα σε καθοδηγήσει στην καταλληλότερη επιλογή μπάνιου αποκλειστικά για εσένα και τις ανάγκες του χώρου σου!