Έργο ανακαίνισης γραφείων Θεσσαλονίκη 

Λίγα λόγια για το έργο

Η έμπειρη ομάδα της Ergonpolis ανέλαβε την ανακαίνιση των γραφείων της διαφημιστικής εταιρίας InYourCity σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης, με στόχο τη δημιουργία ενός άνετου και λειτουργικού επαγγελματικού χώρου.

Η ανακαίνιση του χώρου περιελάμβανε την αποξήλωση και αντικατάσταση χωρισμάτων γυψοσανίδας και ορυκτών ινών οροφής, την τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και νέου συστήματος ψύξης-θέρμανσης, καθώς και την αποξήλωση της κουζίνας και την επανατοποθέτηση της σε διαφορετικό σημείο του χώρου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διαμόρφωση των καινούριων γραφείων. Πιο συγκεκριμένα, για την αποδοτικότερη επικοινωνία των εργαζομένων και τη διατήρηση της συνοχής του χώρου, τοποθετήθηκαν γυάλινα χωρίσματα ασφαλείας, νέα λειτουργικά γραφεία και έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες εργασίας και στην προτίμηση του πελάτη, καθώς και ανοιχτόχρωμα ρολά σκίασης στα παράθυρα.

Εντυπωσιακό στοιχείο στο χώρο αποτέλεσε η κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων με το λογότυπο της εταιρίας σε συνδυασμό με τον κρυφό φωτισμό led, όπως και η τοποθέτηση γκρι βινυλίου στο πάτωμα, το οποίο δένει αρμονικά με όλους τους χώρους του γραφείου.

Τέλος, στο χώρο του conference booth, κατασκευάσαμε γυψοσανίδα με σκοπό την τοποθέτηση χωνευτής τηλεόρασης και σε συνεργασία με διακοσμητή, βάψαμε το χώρο στις αποχρώσεις του λογότυπου της εταιρείας.

Φωτογραφίες